"D effect", "Claymore", "Черно фередже" и суинг в края на седмицата в Русе

16:59, 15 апр 16 / Култура 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сериозно присъствие очаква русенската клубна сцена в края на седмицата.

Тази вечер в Max club на "Александровска" 84 гостуват чаровните "Sentimental Swingers". Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел се очаква да направят поредно пътуване във времето от 30-те години на миналия век насам, като припомнят за златните години на суинга и красотата на джаза.

Феновете на по-сериозните "метални" звуци отново ще има на какво да се насладят в метъл клуб "Legacy". На улица "Тетово" 7 от 19 ч. на 16 април, събота, ще се изявят русенците от "Claymore". След няколко турнета в Европа, Камен, Мартин, Цецо и Емил отново са на домашна сцена, като се очаква да зарадват феновете си със солидна порция симфоник прогресив метъл. При това те ще бъдат подпомогнати и от дет метълите от София "Hyperborea".

Русенците "D effect" пък ще забият в обновения "Down in a Hole" на "Княжеска" 16. Изявата им стартира в 22 ч. Радо, Иво, Цецо и Божидар са приготвили сериозен сет от близо 3 часа, който стартира около 22 ч. с "Alive" на "Pearl Jam" и продължава с някои от най-добрите парчета на Red Hot Chili Peppers, Jimi Hendrix, The Offspring, Rage Against The Machine, Alice In Chains, Nirvana и др.

По същото време в Max Club на "Александровска" 84 стартира изявата на "Черно фередже". Популярната група се очаква в пълен състав и с най-известните си хитове в Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама