Правят детски площадки и спортни комплекси в община Бургас за над 28 млн. лв.

13:05, 15 апр 16 25 438 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нови детски площадки, спортни комплекси и съоръжения (открити и закрити) ще бъдат изградени на няколко места в Бургас и региона. Ще се прави също така и реконструкция на съществуващи такива. В случая има вече пусната обществена поръчка от Общината, показва справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност е 28 333 333 лева без ДДС. Поръчката трябва да бъде изпълнена в рамките на 48 месеца.

Детски площадки и реконструкция на такива ще се прави на няколко междублокови пространства в комплексите „Лазур“ и „Братя Миладинови“, озеленените площи на селата Твърдица, Маринка, Димчево и Извор, както и междублокови пространства в централната градска част и комплекс „Възраждане“, квартал „Крайморие“ и лесопарк „Росенец“.

Нови детски съоръжения ще има и в комплексите „Славейков“, „Изгрев“, „Меден рудник“, „Зорница“, кварталите „Банево“, „Сарафово“, „Победа“, „Долно Езерово“ и „Лозово“, а също и на озеленените площи в град Българово, Минералните бани, селата Миролюбово, Изворище, Драганово, Равнец, Братово и на много други места.

Нови спортни комплекси, площадки и съоръжения пък ще се правят в Спортен център „Славейков“, СП „Българово“, СП „Банево“, СП „Ветрен“, СП „Меден рудник“ зона Б и т.н.

Повече информация относно поръчката, както и местата, на които ще се изградят детски площадки и съоръжения, може да видите ТУК.

Кандидатите могат да подават своите оферти до 27 юни. Те ще бъдат отворени на 28 същия месец в сградата на Община Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама