Мутри пребиха италиански пицар в Бургас

09:39, 15 апр 16 25 1475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Италианецът Макс Салами, управител на известна пицария в Бургас, е бил пребит от двама мъже, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът станал вчера малко след 13.00 ч., когато пред заведението на пицара на ул. „Морска“ спрял лек автомобил „Мазда 6“. Салами отправил забележка към шофьора да отмести колата. Тогава от возилото излезли двама якички мъже и се нахвърлили да го бият. Освен побоя непознатите го заплашили и с палка и мачете.

За случилото се е подаден сигнал в полицията. Скоро станало ясно, че извършители на побоя са 26-годишният Димитър Харалампиев, известен с прякора Рочата, и неговият връстник Г. Н. Те са обявени за местно издирване. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Рочата е известен образ от крими средите в Бургас. Сочен е за близък до несебърския наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите. Мълвата гласи, че той е поел бизнеса с дрога в региона. Последната му хулиганска проява беше преди няколко дни, когато нападна полицай, след като беше засечен да шофира пиян същата тази „Мазда 6“.

34-годишният кулинар Макс Салами е италианец от арабски произход – рожденото му име е Мохамед Салама. Работил е като готвач в Италия, Швейцария и Австралия, но любовта го отвежда в Бургас. Тук той се жени за чаровната бургазлийка Жана, с която отварят собствен ресторант. Имат три деца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама