Набират желаещи за гвардейци от Добрич

08:12, 15 апр 16 25 279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дирекция “Бюро по труда” в Добрич разполага с информация за провеждане на конкурс за войнишки  длъжности в Националната гвардейска част за приемане на  военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина, съобщават от там.

За длъжностите могат да кандидатстват лица, които имат средно или по-високо образование, годни са за военна служба, не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията, срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер. Другите изисквания са да са граждани на България и да нямат друго гражданство, да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание “уволнение”, да покриват нормативите за физическа годност и да са психологически  пригодни.

Кандидатите за войници, в момента на сключване на договора, трябва да не са навършили 32 години. Обявените места са за военното формирование в София.

Срокът за приемане на документите до 5 май. Образци от формулярите и подробностите за  кандидатстване са изложени в Военно окръжие - Добрич, ул. “Добруджа” № 4, ет.4, тел. 058/664 764, където се подават и необходимите документи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама