“Ловците на бежанци” получават по 500 евро от трафикантите за регистрация на мигрант

19:47, 13 апр 16 / Политика 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отрядите, които залавят мигранти по границата, са част от трафикантска мрежа и получават по 500 евро за регистрация на бежанец. Това пред bTV Георги Манев, концесионер на ловното поле „Осман баир” в община Средец, което е почти до самата граница.

„Ако ви извикам с една камера и определено знам джипиес точките, откъдето ще минат, легализирам това тяхно действие и всъщност за 20 човека си получавам 10 000 евро.

Те викат камери и Гранична полиция, за да може последващите действия на Гранична полиция да бъдат ограничени. В момента Гранична полиция си върши перфектно работата. Дори самите мигранти казват, че в България не искат да влизат. Това е резултат от добрата дейност на Гранична полиция”, допълни Манев.

“Гражданският лов на мигранти по границата не е никакъв патриотизъм. Това са мутренски бригади на кварталните мутри на Бургас и на Ямбол, които даже са ниско ниво”, заяви съпредседателят на Патриотичния фронт и председател на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов.

Той допълни, че бежанците са наплашени и тяхната психология на терористи. Според него те са нещастни авантюристи, които си търсят лекото на живота.

По думите му нашите доброволци ги посрещат, пребиват и ги ограбват - събират им джиесемите, парите, джипиесите, последни модели.

В целия Арабски свят вече се е разчуло, че България не е гостоприемна за тези авантюристи, те са престъпници, преминавайки границата, каза Валери Симеонов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама