Варненските социалисти ще се включат в кампанията „Великден за всеки“

14:27, 13 апр 16 / Политика 25 235 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
БСП – Варна, ще се включи в кампанията „Великден за всеки“, която започна по инициатива на омбудсмана Мая Манолова. Набраните средства от дарения на членове на организацията ще бъдат преведени, като се изпише, че са за разпределение в община Варна. Кампанията е насочена към пенсионерите, които няма да получат великденска добавка от държавата, защото пенсията им е по-голяма от 300 лева.

Решението за включване в инициативата беше взето единодушно на провелото се първо заседание на новия градски съвет на партията, уточни председателят Борислав Гуцанов. „Ще подкрепим кампанията, защото тя провокира добро и цели колкото се може повече хора да протегнат ръка и да помогнат. Доброто, а не омразата, каквато за съжаление често наблюдаваме напоследък, е това, което трябва да надделява в отношенията ни – и между нас самите, и в обществото като цяло“, коментира още лидерът на ГС на БСП.

На заседанието членовете на Градския съвет избраха за заместник-председатели на варненската организация  Димитър Чутурков и Светлана Такева, председател на РС на БСП „Приморски“. Секретари ще бъдат Христо Боев, председател на район „Одесос“, и Цветан Янакиев. Изпълнителното бюро ще е от 13 души. Петима са новите членове в състава му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама