Община Кубрат обяви обществена поръчка за саниране на четири жилищни блока

14:14, 13 апр 16 25 228 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Кубрат обяви обществена поръчка за Инженеринг – проектиране, авторски надзор и изпълнение на строително-монтажни работи по четири обособени позиции, включващи одобрените за саниране блокове в града, съобщиха от местната управа. Това са блоковете „Райна Княгиня“ на ул. Иван Вазов № 2 , „Хан Кубрат“ на ул. Люлин планина № 1 и Юрий Гагарин № 9 и № 7,  „Захари Стоянов“ на ул. Иван Вазов № 6 и “Ангел Кънчев“ на ул. Стефан Караджа № 3.

Общественdта поръчка е насочена към обновяване на многофамилни жилищни сгради, като с нея се цели чрез изпълнение на мерки за енергийна ефективност да се осигурят по-добри условия на живот за гражданите в многофамилни жилищни сгради , част от Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Прогнозна стойност на поръчката е 1 847 141 лв. без ДДС, а срокът на изпълнението й е 180 дни. Желаещите да участват в процедурата могат да подават документи до 3 май, а отварянето им е на следващия ден. Критерият за оценката е икономически най-изгодното предложение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама