Пускат Северната тангента на 1 май, а днес ремонти по „Тракия“

10:25, 13 апр 16 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Започва въвеждането на постоянна организация за преминаване на трафика по Северната скоростна тангента, с което цялостно завършва проектът, съобщават от Агенция пътна инфраструктура (АПИ). От днес до 1 май т. г. ще бъде ограничено движението до 10-ти км. Причината е премахване на временните пътни връзки при разклона за Требич и бул. „Лазар Михайлов“ и премахване на въведената в края на декември м. г. временна организация на движението

Шофьорите ще могат да използват участъка от Северната скоростна тангента от пътния възел на бул. „Ботевградско шосе“ до „Чепинско шосе“, след което да продължат по Софийския околовръстен път.

Очаква се днес до 17 часа в участъка от 33-ти до 34-ти км в посока София по магистрала "Тракия" ще се извършват ремонтни дейности по асфалтовата настилка. Движението се извършва в свободната лента. Водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация.

От вчера пък има ремонт при мостът над река Лесновка на магистрала „Хемус“. Трафикът ще се осъществява двупосочно в две ленти в посока Варна и една за София. Причината е ремонт на дилатационна фуга в платното за Варна. Очаква се двете платна да са готови за използване до 16 април.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама