Спират водата в „Западен парк“ и „Изгрев“

08:31, 13 апр 16 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Изгрев – Гниляне“ в кв. „Изгрев“ гр. Нови Искър , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Гниляне“, кв. „Курило“, кв. „Изгрев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Гниляне“ – на площада;кв. „Курило“ – ул. „Вечерница“ ъгъла с ул. „Търговска“; кв. „Изгрев“ – ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Надежда“.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Мъдрен“, жк. „Христо Смирненски“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 6, бл. 10, бл. 10А, по ул. „Боян Магесник“ от №104 до №116, бл. 32А, бл. 33, бл. 33А, ул. „Коста Петрунов“, бл. 27А, по ул. „Мъдрен“ от ул. „Ген. Георги Тановски“ до ул. „Боян Магесник“, бензиностанция „Петрол“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 33А.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гилица“, кв. „Челопечене“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Челопечене“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“, кв. „Западен парк“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Булина ливада“ от бул. „Александър Стамболийски“ до бл. 38, блокове от №12 до №17. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 7(локално платно на бул. „Александър Стамболийски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Здравец“, кв. „Ботунец“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Здравец“, ул. „Тракийска могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Надежда“, по ул. „Васил Левски“ от ул. „Свобода“ до ул. „Тракийска могила“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ на площада.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Искър“, с. Герман , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Искър“, ул. „Росица“, ул. „Градина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ ъгъла с ул. „Росица“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални б  ъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама