Ден на отворени врати на инициативата „Успешни заедно” в Добрич

07:51, 13 апр 16 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ден на отворените врати на тема: „Европейско финансиране за бизнеса през 2016 година“  се проведе в Добрич в рамките на националната кампания „Успешни заедно“.

То е с начален час 10 ч. и ще се проведе в сградата на Висше училище по мениджмънт ет. 2. Организатор на проявата е Областен информационен център – Добрич.

Ще бъде представен проект с европейско финансиране на фирма „Металагро“ АД, който е финансиран по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“. Екипът на ОИЦ ще запознае присъстващите с европейското финансиране за бизнеса през 2016 година. Възможностите за достъп до финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес ще  представи Калоян Николов – мениджър подпомагане на продажбите, Североизточен регион,  Дирекция „МСП“.

С възможностите за  подпомагане на земеделските стопани по мерки от ПРСР 2014 - 2020" ще запознае Маринела Георгиева – главен експерт – координатор инженер по животновъдство към Национална служба за съвети в земеделието – офис Добрич.

След това ще се проведе дискусия относно опростяване на достъпа до Европейски структурни и инвестиционни фондове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама