Обвинен за убийство в Украйна подпалил колата на районния прокурор в Пазарджик

16:33, 01 апр 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Подпалвачът на автомобила на районния прокурор на Пазарджик Георги Кацаров е задържан за 72 часа, стана ясно днес по време на брифинг с участието на главния прокурор Сотир Цацаров.

Разследването е събрало сигурни доказателства за това, че използвайки запалителна течност, 38-годишният мъж с инициали И. Г. е опожарил автомобила на прокурор Кацаров. През 2013 г. Окръжна прокуратура - Пазарджик, е внесла срещу него и още две лица обвинителен акт в Софийския градски съд с обвинение за убийство в Украйна.

На брифинга стана ясно още, че са приключили данъчните ревизии на кмета на Пазарджик и неговата съпруга в качеството им на физически лица, както и ревизиите на фирмите, възложени от Окръжна прокуратура - Пазарджик.

Първоначално ревизиращият екип от ТД на НАП - София, е установил данъчни задължения в размер на по около 10-14 хил. лева на всеки един от тях. По жалба на кмета и неговата съпруга директорът на ТД на НАП в Пловдив е отменил ревизионните актове. Останалите данъчни ревизии са приключили, без да са установени от органите на НАП данъчни нарушения. Предстои прокурорът да се запознае с всички материали по преписката и да се произнесе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама