Задържаха трима крали във влака

13:25, 01 апр 16 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По искане на Районна прокуратура Стара Загора е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо три лица за кражба от купе в бързия влак София-Бургас, съобщиха от Прокуратурата.

Старозагорският районен съд постанови постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Красимир Б., на 40 г., Лалко Ж, на 50 г., и Павел Л., на 46 г., привлечени като обвиняеми по досъдебно производство за отнемане на чужди движими вещи – в съучастие и като съизвършители  – престъпление по чл. 194 ал. 1 от Наказателния кодекс, като деянието за Красимир Б. и Лалко Ж.  е извършено при опасен рецидив.

В хода на разследването е било установено, че на 26 март 2016 г. от купе на бързия влак от София за Бургас, тримата в съучастие и като съизвършители, са отнели раница, три мобилни телефона и други вещи от трима пътници.  

При извършен обиск два от мобилните телефони били открити и иззети от Красимир Б., а третия е бил намерен, изоставен в купе и предаден на служител на МВР. Установено е, че тримата обвиняеми са били осъждани многократно.

Определението на Районен съд Стара Загора може да се обжалва пред Окръжен съд Стара Загора.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама