Цецка Цачева заплаши Георги Кадиев със съд

11:59, 01 апр 16 / Политика 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на парламента Цецка Цачева заплаши Георги Кадиев, че ще го съди заради внушенията му, че тя стои зад гърба на арестувания шеф на ДАИ Цветелин Цветанов и му осигурява политически чадър.

Повод за заплахата станаха думите на независимия депутат, че по време на парламентарния контрол днес е искал да ѝ зададе въпрос за връзките ѝ с Цветелин Цветанов и дали тя е лобирала за назначаването му начело на ДАИ. Той хвърли обвиненията в момент, в който Цачева отсъстваше от залата.

Минути, след като се върна, тя му отговори, че арестуваният шеф на ДАИ е бил заличен от регистъра на съветниците на един депутат, на каквито имат право не само парламентарните групи, но всеки депутат поотделно.

Цачева не спомена името на депутата, но по-късно стана ясно, че това е Владислав Николов от ГЕРБ, който е и народен представител от Плевен, откъдето е избрана и самата тя. Цачева обаче категорично отрече, че има нещо общо с този човек и за направените от Кадиев внушения "няма лошо да се видим в съда".

Колежката ѝ от ГЕРБ Снежана Дукова се възмути от думите на Кадиев и го обвини в некомпетентност. Накрая го призова той да отговаря от къде са милионите му и какви договори сключва жена му в енергийния сектор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама