Публиката е моето вдъхновение, каза Лили Иванова на грандиозен концерт в НДК

11:29, 01 апр 16 / Култура 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Когато бях по-млада, се учех от по-старите, сега предпочитам да се уча само от младите. Това е положението!“ Това каза с усмивка примата на българската естрада Лили Иванова снощи, по време на грандиозния концерт, който тя изнесе в Националния дворец на културата (НДК).

Неповторимата българска певица изпя три съвсем нови песни и представи нови аранжименти на по-старите си вечни парчета пред екзалтираната и препълнена зала 1 на НДК.

За първи път от много време примата пя със съпорт от три беквокала. Изпълнението на живо продължи над два часа, а след края му тя се пошегува: „Тъкмо се разпяхме и трябва да свършваме“. И последваха няколко биса.

“Публиката е моето вдъхновение, но на сцената това са музикантите”, сподели певица номер 1, след като представи групата си: Орлин Цветанов – цигулка, Огнян Енев – кларинет, тромпет и саксофон, Веселин Веселинов- Еко – бас, Росен Ватев – барабани, и Ангел Дюлгеров – цигулка и китари, и аранжор на всички песни на Лили Иванова през последните няколко години.

От сцената Лили направи и две „сладки“ признания. Първото: „Бях толкова развълнувана - никога не съм пила толкова много вода“ и второто „Не съм свикнала да държа толкова много речи и това ме унищожи“.

Почитателите, изпълнили до краен предел Зала 1, пяха и подкрепяха през цялото време певицата, която изпя и някои от най-големите си златни хитове, неизпълнявани от много години на живо.

След края на концерта тя получи много букети и поздравления от редица официални лица и почитатели, а залата дълго време аплодираше певицата след последното й изпълнение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама