Закопчаха производител на канабис от Поморие

09:44, 01 апр 16 25 250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Производител на канабис от Поморие е бил задържан при съвместна акция на служители на „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция. Това е 29-годишният криминално проявен Д. А. Операцията е била осъществена вчера.

Първоначално полицаите са извършили претърсване в частен дом, разположен в с. Оризаре, общ. Несебър, който е бил обитаван 29-годишния мъж. Там те са намерили и иззели 30 полиетиленови чували, съдържащи цели изсушени канабисови растения с размери до два метра. Открити са и множество сухи глави, изрязани и подготвени за пакетиране, множество консумативи за отглеждане на растенията / специализирани течни торове, хумусни вещества, торфени смеси/.

Малко след това полицейските служители извършили претърсване и в дома на Д. А., който се намира на поморийската улица „Морска“, откъдето са иззели марихуана, оборудване за отглеждане / лампи, вентилатори/, 10 саксии с канабисови растения, течни торове за подхранване. Общото количество на иззета тревна маса е около 80 кг.

Д. А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама