Граждани потърсиха Мартин Митев за проблеми с инфраструктурата

07:01, 01 апр 16 / Политика 25 501 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Проблеми, касаещи инфраструктурата на град Плевен, бяха акцент тази седмица в приемния ден на председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, съобщиха от пресцентъра на ОбС.

Първият бе поставен от представител на живущите в блок „Републикански“ на ул. „Борис Шивачев“ в Плевен. Те обясниха, че в района има много проблеми. Основният е, че точно до блока има дупка, която непрекъснато се пълни с вода и подкопава основите на сградата.

Вторият проблем касае бл. 137 в жк „Дружба“. Живущите изтъкнаха, че на адреса живеят 16 пенсионери, 2 безработни, 3 инвалиди и 16 работещи, поради което е невъзможно да решат сами въпросите.

При тях проблемите са разрушени стълби, изронена циментова настилка, мазетата се пълнят с вода при дъжд. Още преди около 2 години, фирма за полагане на кабели е изровила тротоарите и въпреки обещанията, не са отремонтирали направените поразии.

След като се запозна с проблемите на гражданите, Мартин Митев пое ангажимент да съдейства за разрешаването им.

От ОбС припомниха, че Мартин Митев има приемен ден за граждани всяка сряда. Записването за приемния ден става лично на адрес: гр.Плевен, пл.”Възраждане” № 2, ІІ етаж, стая № 36 или на телефон: + 359 64/ 881 357.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама