Обръщение на кандидата за кмет на Община Тервел Живко Георгиев

11:23, 30 окт 15 / Политика 25 663 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

В навечерието на деня, в който ще бъде проведен изборът на кмет на Община Тервел и кметове на няколко от нашите села, приключва времето за предизборни послания.

Водихме позитивна кампания, представихме пред гражданите на общината отчет за свършеното през предходните четири години и предизборна платформа за предстоящия мандат. Подходихме отговорно към поетите ангажименти, стъпихме на опита си и познаването на местните проблеми и нужди. Знаем, че никога и никой не може да свърши всичко в една община. Всяко село си има свои проблеми, общинският център налага да се развиват дейности, които предлагат публични услуги за всички населени места. Работихме много, имаме подготвени и внесени за оценка проекти и за началото на предстоящия мандат.

Независимо от това какъв ще бъде изборният резултат, за мен животът не започва и не свършва с тези избори. Направих всичко, което бе по силите ми за доброто на Общината и хората в нея. Бях отговорен, работих с желание и с идеята да върша добро. Мога да погледна спокойно в очите всеки гражданин на общината.

Желая на всички да са здрави, да сбъднат мечтите си и да живеят добре в нашата община!

                   ЖИВКО ГЕОРГИЕВ, КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА ТЕРВЕЛ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама