Хванаха 21-годишен, нападнал и обрал русенка през нощта

11:14, 30 окт 15 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на сектор криминална полиция при Първо РУ са установили извършител на грабеж от русенка, съобщават от Областната дирекция на МВР. Криминалистите са започнали разследване по сигнал от жена на 46 г., че миналата събота около 01:30 часа през нощта е била нападната и ограбена от неизвестен мъж в района на ул. Г.С. Раковски, близо до блок "Ивайло-Свобода".

Нападателят първо я ударил в гърба, тя паднала по очи, а той се опитал да й издърпа чантата, но дръжките се скъсали. Тъй като тя стискала чантата, мъжът й нанесъл още няколко удара в гърба и накрая успял да издърпа чантата, след което побягнал.

По- късно чантата е намерена на тротоара на ул. Църковна Независимост, в близост до кръстовището с бул. Придунавски, от нея липсвало черно портмоне, съдържащо сумата от 900 лева, дебитна карта, кредитна карта. Полицаите веднага са започнали издирване на извършителя по даденото описание - мъж на видима възраст 22-25 години, висок около 180 см, слаб, с къса коса, бяло лице и издължен прав нос, облечен в светлосив суитшърт и тъмни панталони.

Случаят е документиран и е образувано досъдебно производство. В хода на провежданите оперативно- издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е известният на органите на реда Х.Н. на 21 г. от разградско село, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама