Пребиха лидера на ГЕРБ в Белица, настаниха го в болница

16:19, 28 окт 15 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на ГЕРБ в Белица Иван Стойчев е бил пребит в центъра на града днес. Екшънът се разиграл около 12 часа, информираха от Областна дирекция на полицията в Благоевград.

44-годишният Стойчев е с комоцио и открита рана на главата. Той бе доведен в Спешен център - Благоевград, но не беше в състояние да говори и да дава изявления. Направен му е преглед на скенер.

Според данните на полицията нападателите на политическия лидер са били четирима. Според очевидци на инцидента обаче, на мястото имало 15 души.

От пресцентъра на ГЕРБ потвърдиха информацията за инцидента. Според тях Иван Стойчев е нападнат от активисти на ДПС. Те го съборили на земята и започнали да го ритат. Полицейски служители са на площада в Белица и разследват случая. Нападателите се издирват.

Междувременно кандидатът за кмет на града от движението заяви, че осъжда остро побоя над партийния лидер.

"Моля органите на реда да си свършат работата и да открият извършителите. Продължавам да призовавам жителите към толерантност и коректно отношение. Никой акт на агресия към когото и да било не следва да бъде подминаван", написа той на страницата си във Фейсбук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама