АБВ-Шумен ще подкрепи Любомир Христов на балотажа за кмет

15:12, 28 окт 15 / Политика 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
АБВ-Шумен ще подкрепят на балотажа в неделя кандидатурата за кмет на Любомир Христов от ПП ГЕРБ. Решението е взето на Областен съвет на политическата сила.

Това обяви за Topnovini.bg общинският лидер на политическата сила Валентин Велев. “След покана от ръководството на ПП ГЕРБ в Шумен се срещнахме и разговаряхме. Запознахме се с тяхната програма за развитие на община Шумен и ние представихме нашата. Оказа се, че по доста от проблемите за решаване имаме сходни виждания”, коментира Велев и добави, че сред най-важните са пълна прозрачност и експертност при приватизационните сделки и отдаване под наем на общински имоти. Това ще се обезпечи, като в комисиите се включат представители на бизнеса

Сходни са позициите на двете партии и по проблема със спортната база в Шумен, както и за развитието на туризма в региона. “Не става въпрос за пазарлъци, а за принципни позиции. Търсим конструктивни и работещи решения за развитието на Шумен”, категоричен бе Велев и добави, че въпреки многобройните покани, които са отправили към БСП за срещи с местното ръководство, до момента отговор няма.

Областният съвет на АБВ е взел и решение на балотажа за кметския пост във Велики Преслав да бъде подкрепен Александър Горчев от БСП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама