Осъдиха бизнесмен, отвлякъл и пребил служител в меденруднишки цех

14:48, 28 окт 15 25 505 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две години условна присъда и глоба от 3000 лв. получи бургаският бизнесмен Кирил Кьовторов. През 2013 г. той отвлече свой работник и го преби в цеха си за алуминиева дограма заради 3000 лева. Екшънът се разигра в производствената база на бургаската фирма "Сийл", която се намира край бургаския комплекс "Меден рудник".

Решението на Окръжен съд Бургас от 23.10.2015 г., с което е потвърдена присъдата на РС-Бургас, е окончателно и не подлежи на обжалване.

44-годишният Кирил Кьовторов накара свой 30-годишен служител да разпише договор за заем в размер на 3000 лева, според който мъжът дължи парите като компенсация за времето, когато следвал като студент, от което компанията претърпяла загуби. Работникът отказал да го разпише, след което бил пребит жестоко. В мелето участвали и приятели на Кирил Кьовторов, които той сам повикал.

Пребитият бургазлия едвам успял да изпрати SMS до свой приятел, информирайки го, че е отвлечен и зверски пребит от шефа си. Само намесата на спецполицаите успя да спаси заложника, а маститият бизнесмен бе задържан заедно с приятелите си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама