Маскирани потрошиха кафене в центъра на Плевен

12:57, 28 окт 15 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Масирано нападение над кафене бе извършено в Плевен след края на мача между „Спартак“ и ЦСКА. Около 16:30 часа в заведение на ул. „Иван Вазов“, нахлуха група маскирани младежи, облечени с черни дрехи и качулки. При набега е взривено самоделно пиротихническо изделие. Това съобщиха от полицията в града.

Някои от нападателите са носели в ръце ножове и метални телескопични щурмови палки. При нападението е унищожено оборудването на кафенето, откраднати са лаптоп и мобилен телефон.

Сигнал за нападението е постъпил в Първо РУМВР – Плевен. Незабавно са отреагирали полицейски екипи от група "Охрана на обществения ред"и криминалисти от сектор "Противодействие на криминалната престъпност". Организирани са обходи на всички вероятни маршрути за изтегляне на нападателите от района на местопроизшествиeто. Извършителите все още не са установени.

Извършен е оглед на заведението и е събраната информация от последвали разпити на свидетели-очевидци на престъплението. По случая е уведомен прокурор от Районна прокуратура - Плевен за престъпления.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама