Супермаркет „Перла” в Слънчев бряг излиза на търг за над 2 млн. лв.

12:18, 28 окт 15 25 2240 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Супермаркетът в Слънчев бряг на популярната търговска верига „Перла” е обявен за публична продажба, показа справка на Topnovini.bg. Обектът, разположен върху 945 кв.м площ, се дава на търг от частния съдебен изпълнител Делян Николов към Бургаския окръжен съд.

Обявената начална цена е 2 037 375.00 лв. Причината за проданта са дългове към „Търговска банка Д” АД.

Магазинът се води собственост на фирмата ФУД СТОК ЕООД, чийто управител е Евгени Митков. Ипотеката върху имота обаче е учредена от „ЕТ Стоян Колев – Трейдинг” и Йоана Петрова Колева.

Последните две имена са добре познати. Стоян Колев е бизнесмен, собственик на хлебозавода в Айтос. Президент е на посочената по-горе фирма, притежател на търговска верига „Перла” с обекти в Айтос, Карнобат, Бургас и Слънчев бряг. Йоана Колева е негова съпруга.

Стоян Колев е известен и като общински съветник от СДС в Айтос и кандидат за кмет на града, издигнат от Реформаторския блок. На изборите в неделя той събра 7.69 % от гласовете на съгражданите си и остана на четвърто място от общо шестимата кандидати за кметове на община Айтос.

Супермаркет „Перла” в Слънчев бряг се намира в централната част на комплекса. Обектът е на две нива. На първото са разположени голяма търговска зала, складове, пакетажни, транжорни и подготвителни отделения, офис, санитарен възел, агрегатно и хладилно отделение. На второто ниво се намират коридор, офис, две съблекални със санитарни възли, склад и голяма тераса. Двете нива са свързани с вътрешно стълбище.

Срокът на първата публична продажба на обекта е от 2 ноември до 2 декември тази година. Оферти се подават в Районния съд в Несебър. Пак там на 3 декември ще бъдат отворени наддавателните предложения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама