Пиян катастрофира на магистрала "Хемус" край Шумен

09:42, 28 окт 15 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
52-годишен мъж е пострадал в пътен инцидент, възникнал малко след 17.30 часа вчера на АМ “Хемус”, съобщават от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Шумен.

А.Т. от Варна управлявал лек автомобил "Опел Вектра” и се движил в посока София. На етапна връзка край Шумен загубил контрол над автомобила поради движение с несъобразена скорости,  блъснал се в металните ограждения на магистралата и насип с чакъл. При извършената проверка било изяснено, че водачът е седнал зад волана  с 1,86 промила алкохол.

А.Т. е откаран за преглед в МБАЛ- Шумен, където след преглед е установена фрактура на прешлен. Настанен е за лечение без опасност за живота. Започнато е досъдебно производство.

От полицията съобщават още, че през изминалото денонощие на територията на ОДМВР- Шумен са регистрирани три  пътно- транспортни произшествия. В едното е пострадал водач, другите две са с материални щети. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 25 акта, наложените глоби с фиш са 70. Пожари няма.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама