Стефан Михайлов от Движение „Царевград за Велико Търново" благодари на избирателите

08:01, 28 окт 15 / Политика 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Уважаеми великотърновци, колеги и приятели, искам да благодаря на всички, които гласуваха и дадоха доверието си на Движение „Царевград за Велико Търново“, обърна се към избирателите си кандидатът за кмет от Движението Стефан Михайлов. „ Ние няма да ви подведем. Вашето доверие е най-големият ни капитал, но и най-големият ни ангажимент. 

Бъдете сигурни, че ние от Движение „Царевград за Велико Търново“ ще работим активно в Общинския съвет и ще бъдем коректив на кметската власт. От нас можете да очаквате да казваме само истината, независимо дали това се харесва на някого. Редно е да поздравя победителя в изборите – Даниел Панов.

Поздравявам и всички колеги, които са избрани и с които ще работим заедно в Общинския съвет”, каза още Стефан Михайлов.  „Искам да изкажа специална благодарност към колегите си от Движение „Царевград за Велико Търново“, с които работихме усърдно по време на кампанията и стигнахме до хората. Убеден съм в това.

Няма да пестим време и усилия, за да защитаваме интереса на великотърновци, за да има по-добър живот за Велико Търново и бъдеще за децата ни”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама