Чуколов: Изкарвате ни злодеите на „Атака“,а нищо не сме направили

07:57, 28 окт 15 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Има камери в НАТФИЗ ако ми кажете какво хулиганство има там ще се съглася с вас. За последните две седмици Цацаров поска имунитети на мен и на Сидеров четири  пъти. Това не е нормално. Това каза в ефира на бТВ депутатът от „Атака“ Десислав Чуколов. Той вече е пред пароламента, където в 8 часа ще започнат два протеста. Единият е на симпатизанти на „Атака“, а другия е за свалянето на имунитета на Волен Сидеров.

„Чувстваме се невинни. Отказването на имунитета е джентълменски жест, но в един момент джентълменството свършва“, каза Чуколов и добави, че народните представители имали право да влизат в университетите.

„Аз виждам, че искат да ни изкарат злодеите на „Атака“, а ние от две седмици говорим за разпространение на наркотици и какво се случва с пазар им. Не виждам нищо лошо в това“, каза още той.

Чуколов запита как Софиийския университет беше окупиран седмици наред от "хора, които дори не са студенти", а сега се намира пробем, че той и Сидеров са вязли в НАФИЗ.

Десетки са полицейските екипи в района на Народното събрание, които ще следят за реда и за спокойното протичане на двата протеста.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама