Обявиха победителите в конкурса "Да на красотата" в Разград

14:42, 20 окт 15 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На специална пресконференция днес зам.-кметът инж. Любомир Цонев и председателят на Федерацията на жените Любка Стоянова обявиха победителите в конкурса "Да на красотата" в Разград.

Инициативата бе организира за пета поредна година, като целта й е да се направи града още по-красив, по-цветен и по-привлекателен. Началото на кампанията бе поставено в средата на април. През месеците юли и септември специална комисия с представители на общината и федерацията извърши оглед и определи победителите в различните категории, обясни председателят на комисията Любомир Цонев. Обходени са над 60 обекта, заявили участие в конкурса.

В категория „Най-красив двор” на първо място е класиран Никола Иванов от ул. "Владислав Василиевич" 3. Победители в категорията "Най-красив балкон" са Зорница Йорданова, живуща на ул. "Марица" 1 и Мария Енчева от ул. „Етър” 1.

В категорията „Най добре поддържани междублокови пространства” на първо  място комисията класира Хасан Хюсеинов от ж.к. „Орел” бл.25 вх. Ж. Приза за „Най-добре зацветени площи пред фирми и организации” се връчва на завод „Дружба”. ЦДГ №12 „Зорница” е отличена за „Най-красив двор на учебни и детки заведения”, а бистро „Famous” - за „Най-красив двор на заведение за обществено хранене”.

Наградите на победителите ще бъдат връчени в началото на концерта, организиран от  Федерацията  по случай Деня на християнското семейство, който ще се състои на 13 ноември от 18. 00 ч. в салона на читалище „Развитие 1869".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама