Реформаторският блок подозира ГЕРБ в черен ПР

17:12, 09 окт 15 / Политика 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Реформаторите се съмняват, че предизборният щаб на ГЕРБ води черен ПР срещу тях с  „тенденциозни платени материали в медиите“. Това става ясно от писмо от председателя на предизборния щаб на РБ Найден Зеленогорски до Цветан Цветанов – шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, изпратено и до медиите.

Поводът е платена публикация в регионалния сайт за Велико Търново на Darik News, в която един от основателите на гражданския съвет на РБ в града – Светлозар Влайков на пресконференция остро критикува РБ и го обвинява, че е подвел избирателите си, влизайки в коалиция с ГЕРБ. В пресконференцията взел участие и бившия координатор на ДСБ за Велико Търново Стефан Спасов. 

От писмото на Зеленогорски до Цветанов става ясно, че проверка е установила, че въпросният материал е бил платен от ГЕРБ. 

„Има ли решение на щаба на ГЕРБ за организиране на черен ПР срещу Реформаторския блок и неговите лидери, включително и министри от коалиционното правителство на ГЕРБ и РБ“, питат Реформаторите в писмото и се интересуват какви мерки е предприел щабът на ГЕРБ за гарантиране на добрия тон и позитивната кампания. 

В заключение, от предизборния щаб на РБ призовават всички партии, участващи в изборите, да заложат на идеи и програми, а не на предизборни интриги.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама