Д-р Емил Караиванов: „Водният цикъл” е на дневен ред през новия мандат

16:10, 09 окт 15 / Политика 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера кандидатът за кмет на Асеновград д-р Емил Караиванов се срещна с жителите от балканските села на общината - Горнослав, Орешец и Добростан, и обсъжда с тях въпроси, свързани с подготовката за зимата в планината.

В късния следобед д-р Емил Караиванов и неговите колеги, кандидати за общински съветници от БСП-АБВ, ППК „Екогласност” - Енко Найденов, Маргарита Стоилова, Екатерина Гешева, Гео Караданов, Божидар Носиков, Божидар Малинов, Ваня Гераксиева, се срещнаха и с асеновградчани от квартала до градинката на Стоматологията. Присъстващите заявиха, че са доволни от управлението на града през последните четири години и обявиха категоричната си подкрепа за втори кметски мандат на д-р Емил Караиванов.

Избирателите от района задаваха въпроси, свързани с реализацията на големия воден проект и пречиствателната станция за отпадни води. В отговор д-р Емил Караиванов заяви, че европейските регламенти не са дали възможност в последната година от мандата да започне изпълението на проекта.

„Всичко е готово, имаме дори проведени процедури, но нямаме финансиране. Държавата все още не е изяснила отношенията си с Европейската комисия, за да стартираме проекта. Надявам се, още през първата година на следващия мандат реалната работа, свързана с инвестиции във водоснабдителната и канализационната мрежа и пречиствателната станция в Асеновград, да започне”, допълни още кандидатът за кмет д-р Емил Караиванов.

Срещата в градинката до Стоматологията бе посрещната с интерес и от децата. Десетки малчугани се тръгнаха с червени балони от д-р Емил Караиванов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама