Проблемите на общинската икономика и обществения ред обсъди независимият кандидат за кмет на Търговище Славчо Славчев с пенсионери от града

13:09, 09 окт 15 / Политика 25 262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Независимия   кандидат за кмет на Община Търговище Славчо Славчев  се срещна с членове на клуба на учителите - пенсионери. С педагозите бяха дискутирани редица въпроси, касаещи не само образованието, но и икономическата обстановка в общината. Според присъстващите ключов момент в недобрата ситуация в страната и в региона е прекъсната връзка с Азия и Русия и изгубените пазари там. Относно функциониращите предприятия в общината възрастните хора изразиха загриженост, че няма информация кои са неекологичните производства и как тяхната работа се отразява на местните хора.

Пенсионерите бяха категорични, че за да има раздвижване в общината трябва да се обърне гръб на апатията и гражданите твърдо да отстояват своите позиции, включително и с подкрепата си за един или друг кандидат на изборите. Обща болка на пенсионираните учители се оказа бившата градска градина, цената на билетите в градския транспорт, както и необходимостта от старчески дом, който да поеме обгрижването на възрастни хора.

След тази среща Славчо Славчев разговаря и с пенсионерите от клуб "Раковски". Там при голям интерес бяха обсъдени проблемите със слабата общинска икономика и пустеещите земи в района, обществения ред в града и високия размер на такса смет.

Решаването на повечето проблеми е въпрос на отношение, не толкова на финансови проблеми, категоричен беше кандидатът за кмет Славчо Славчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама