Два товарни камиона се сблъскаха край яз. “Съединение” на пътя Търговище - Разград (обновена)

12:19, 09 окт 15 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два товарни камиона се удариха на път II-49/Търговище-Разград/ в района на язовир “Съединение”, съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище.

Сигнал за катастрофата е подаден в 11,22 ч в ОД МВР-Търговище. Временно движението бепренасочено по обходен маршрут, а към 15,00 часа бе възстановено.

След проведените процесуални действия стана ясно, че правоспособният водач Н.Л., на 26 год., от с. Тодорово, община Исперих, управлявайки в посока гр. Разград товарен автомобил “Мерцедес Актрус” със софийска регистрация с прикачено ремарке-фирмена собственост, при движение с несъобразена с пътните условия скорост е навлязъл в дясна крива и е изгубил контрол над управлението на автомобила.

В резултат е ударил правомерно движещ се в посока гр. Търговище товарен автомобил “Рено Мидлум” с русенска регистрация-фирмена собственост, управляван от правоспособния водач Е.Г., на 49 год., от гр. Русе.

Вследствие на пътно-транспортното произшествие водачът на автомобила “Рено” е настанен за лечение в МБАЛ-Търговище с фрактура на глезен. На водачите е взета кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама