Цветан Цветанов в Търговище: Искаме видими резултати в общините

16:41, 07 окт 15 / Политика 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов посети Търговище днес следобед. Визитата му бе част от обиколката в областта. В кратка среща с медиите Цветанов сподели, че кампанията минава без напрежение.

„В интерес на истината в тази кампания не се забелязва агресивността, която наблюдавахме в предишните” – сподели той.

Според него хората в смесените региони започнали да преодоляват страха си и да се изпълват с увереност. Основание за твърдението си той намери в срещите си с хората от омуртагския край. За тях Цветан Цветанов сподели: „Поканиха ме на събора на българите мохамедани в село Горно Новково. Усетих, че страхът вече се преодолява, защото хората бяха много по-различни от миналата година”. Според него хората били впечатлени, че не е говорил по начин, по който да насажда омраза.

ПП ГЕРБ е много ясна във визията и политиките си, категоричен беше Цветанов. „Ние искаме да има видими резултати в общините” – сподели той и припомни, че голямо развитие има в общини като Златоград и Тутракан. „Това са невероятни неща, който се направиха с общите усилия на всички. Не казвам, че това го е направила тази или онази партия, защото решенията са минали през общинския съвет”,  сподели още Цветанов.

По темата за предстоящите избори, председателят на щаба каза, че идеята не е кандидатът в Търговище д-р Дарин Димитров да уволнява кадри в местната администрация, а да сплоти екипа и да го направи по-ефективен.

Цветанов припомни кампанията в Бургас през 2007 г. и каза, че след това, през 2011 г., не им се налагало да полагат големи усилия, защото резултатите били видими. „Пожелавам и на Дарин да не прави кампания за втория си мандат”, завърши Цветан Цветанов.

От своя страна кандидатът за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров каза, че познава добре проблемите както на общинския център, така и на малките населени места. Той даде пример с това, че по селата водопроводната мрежа е стара и често аварира, че няма добър транспорт и комуникации и ще работи активно това да се промени.

„Ще направя всичко по силите си Търговище да се превърне в кауза за всички политически партии” – сподели д-р Димитров. Според него е време Търговище да се промени и да стигне нивото на един среден европейски град. Нещо, което е реална перспектива. Дарин Димитров каза още, че обединението на политическите сили след изборите е много важно и то ще даде видими резултати за Търговище.

От местната структура на ГЕРБ анонсираха, че  кулминацията на посещението на Цветан Цветанов в региона е тази вечер на площад Независимост в Търговище, където от 18.30 часа ще започне концерта на партията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама