Шестима пияни зад волана заловени в Пловдивско

12:41, 07 окт 15 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шестима пияни водачи са били задържани от началото на седмицата в Пловдивско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Половин час преди полунощ в понеделник в село Войводиново бил заловен 56-годишен от Раковски, който управлявал лек автомобил "Мерцедес" с 1,66 промила.

Около 14 часа във вторник полицаи от Първо РУ установили, че на бул. "Македония" в Пловдив 40-годишен пловдивчанин е седнал зад волана на лек автомобил "Фолксваген" с 2,28 промила. Същата вечер след 22 часа в Асеновград бил засечен местен 40-годишен жител, който шофирал лек автомобил "Мерцедес" с 1,64 промила. Близо час по-късно с подобно нарушение в село Искра бил хванат и 40-годишен от кърджалийското село Багра. Освен почерпен - с 2,19 промила, мъжът управлявал "Опел"-а с отнета шофьорска книжка.

В първия час на днешния ден автопатрул на РУ - Първомай, получил сигнал за катастрофа с материални щети в село Езерово. На място било установено, че лек автомобил "Фолксваген", управляван от 26-годишен от село Воден, се блъснал в паркиран автомобил от същата марка. Направената алкохолна проба на водача отчела наличието на 2,19 промила в издишания въздух.

По същото време друг шофьор на "Фолксваген" 26-годишен, от Перущица, бил заловен в същия град с 1,81 промила.

С полицейски заповеди шестимата нарушители са задържани за 24 часа и срещу тях се водят бързи производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама