Намериха още акумулатори, откраднати от разбитата бургаска банда

12:32, 07 окт 15 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията откри още акумулатори, задигнати от разбитата четиричленна банда в Бургас, за която съобщихме във вторник.  

В резултат на допълнителните действия по отношение на задържаните от служители от Пето Районно управление – Бургас мъже за кражбите на акумулаторни батерии, осъществени в последните няколко месеца, е констатирано, че 20-годишният К. Х. и 22-годишният Р. Д., и двамата от кв. Рудник, са безчинствали и на територията, обслужвана от Второ Районно управление в града.

На 2 септември двамата са отнели два акумулатора от товарен автомобил „Ивеко”, собственост на частна бургаска фирма. На 11-и същия месец задигнали мобилна навигация „Том Том” и осем акумулатора от четири бетоновоза на частна строителна фирма, паркирани в Северна промишлена зона на кръстовището на СОМАТ. На 15 септември са отмъкнали и четири акумулатори от два товарни автомобила, паркирани в базата на частна строителна фирма в кв. Банево.

Мъжете са направили пълни самопризнания за извършените от тях кражби, като част от инкриминираните вещи са намерени и иззети. С тези акумулатори общата бройка на откраднатите от товарните автомобили зарядни батерии достига 34.

Работата по документиране на случаите продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама