Златни медали за отбора по хокей на трева от Червен бряг

10:08, 07 окт 15 / Спорт 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът по хокей на трева "Локомотив" - Червен бряг стана безапелационен шампион на Държавното първенство за момичета и момчета, проведено в първите дни на месеца в курорта „Албена“.

В надпреварата във възраст до 13 години при момчетата, червенобрежките спортисти не срещнаха конкуренция и постигайки пет последователни победи, заслужено се окичиха със златните медали.

При по-малките момчета, до 12 години, състезателите на "Локомотив" станаха трети, след като претърпяха поражение от тима на Харманли на полуфиналите. От ръководството на клуба са категорични, че отборът е жертва на съдийска несправедливост.

Още две индивидуални награди спечелиха хокеистите от Червен бряг. За голмайстори на турнира бяха обявени Анатоли Сашев и Николай Йотовски, съответно при 12 и 13 годишните.

Мениджърът и председател на клуба Николай Павлов каза, че този турнир бележи края на спортната година. Той оцени представянето през сезона като отлично и изказа благодарност към всички, помогнали за развитието на този красив спорт в Червен бряг.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама