Бат Сали превъзпитавал нападателя на екипа на „Нова“ с номинирането му за общински съветник

09:05, 07 окт 15 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Депутатът от ДПС Александър Методиев, познат като Бат Сали, обоснова решението на общинското ръководство в Самоков да предложи за общински съветник Трайчо Василев – Пиже. По думите му така ДПС иска „да промени отношението на някой кандидати за общински съветници и те да имат някаква отговорност и да бъдат толерантни към собствения си квартал“.

Това каза в ефира на Нова телевизия Методиев по повод вчерашното нападение на екип на медията в ромската махала в Самоков. Журналистите са посетили квартала, за да се срещнат с втория в общинската листа на ДПС в града Трайчо Василев – Пиже. Вместо да даде интервю, кандидат-политикът е отговорил със саморазправа. 

На свой ред Пиже отказа да коментира случая, като обвини телевизията, че е платена. По думите на Бат Сали всеки български гражданин има право да кандидатства в общински листи. Изборният кодекс позволявал на всеки да участва в надпреварата независимо от миналото му.

„Бъдещето ще покаже дали този човек си е взел поука от миналото“, обясни депутатът и призна, че Василев е бил арогантен преди време.

Попитан кой е четвърти в листата за Самоков, Методиев обясни, че това е Борис Каменов Илиев, по прякор Сашо Водката. Прякорът му бил такъв, защото обича да пие водка.

„Прякорът не е критерии да бъде поставен на четвърто място в листата“, категоричен бе политикът от ДПС.  

По думите му на снощно извънредно заседание на общинското събрание е взето решение остро да бъде осъдено покушението над екипа на телевизията. Александър Методиев се извини на служителите на медията, което било най-малкото, което можел да направи. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама