Едуард Ераносян: Искам победа над “Черно море” с добра игра

14:21, 01 окт 15 / Спорт 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старши треньорът на “Лудогорец” Едуард Ераносян заяви, че “Лудогорец” ще търси победата срещу “Черно море”. Специалистът даде пресконференция преди сблъсъка с “моряците” в събота.

Ераносян заяви, че желанието му е шампионите да се надиграват с противника и да не се подвеждат по силовия футбол, който „моряците“ често демонстрират.

„Нагласата ни е винаги да побеждаваме. Знаем, че не можем да го правим всеки мач, няма непобедими отбори. Въпреки това във всяка среща трябва да гоним трите точки, дано да се получи“, пожела си Ераносян.

На въпрос дали има ли допълнителен хъс за доказване срещу “Черно море” относно предходния мач за Суперкупата и загубата в него, Ераносян отговори:

„Не мога да коментирам мача за Суперкупата, защото мен по това време ме нямаше. Няма как да говоря за неща, които са станали преди моето идване. Колкото до това дали ще има някакъв реваншизъм заради Суперкупата – определено не търсим такова нещо. Стремежът ни е да подобрим част от нещата, които не ни харесват, за да заиграем по-добре, да бъдем по-агресивни, да стигаме по-бързо до вратата на противника... Все неща от този род.“

Ераносян заяви, че неговия отбор ще играе футбол. “Тази игра не е война, нека не го забравяме. Мъчим се да се надиграваме и по възможност да победим и също по възможност да покажем по-добра игра. Във всеки мач искаме повече и повече“, допълни треньорът на “орлите”.

Едуард Ераносян заяви, че всички в лагера на “Лудогорец” са здрави. “Знаете, че само Кишада имаше трайна контузия, но той тренира по специална програма. Предполагам, че е все по-добре. Още не се е включил с основната група. Доколкото знам от медицинския екип, в най-скоро време и това ще стане”, допълни Ераносян.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама