Центърът за работа с деца открива учебната година с благотворителен концерт за Павел

09:15, 01 окт 15 25 438 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новата учебна година в Центъра за работа с деца тази година ще започне с благотворителен концерт „Заедно за Павчо”. Концертът ще се проведе тази вечер от 18 часа в салона на Общинския културен център Разград, съобщиха от общината.

Инициативата замества традиционното откриване, което е под формата на шоу за възпитаниците на извънучилищното заведение. Преподавателите в ЦРД и децата, които обучават желаят да помогнат на семейството на бившата директорка на центъра Иванка Цонева. Шестгодишният Павел, който има тумор на гръбначния стълб и се нуждае от операция в Израел, е неин внук.

В концерта ще участват всички музикални и танцови формации към Центъра за работа с деца – Младежкия духов оркестър, Градския мажретен състав, ДТШ „Хорце”, ТФ „Феникс”, балет „Арабея”, певците от класа по вокално пеене на Свилена Дечева. На сцената е излязат двама от финалистите в националната селекция на „Детска Евровизия” – Андреа Начева и възпитаникът на Марияна и Иванна Дучеви, Павел Матеев, както и миналогодишната призьорка в конкурса Крисия Тодорова.

Билетите са на цена 4 лева и се продават в Центъра за работа с деца и в Общинския културен център преди концерта. В залата ще бъдат поставени и кутии за дарения за лечението на Павел Гуцало.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама