Раздвижват сливналии в „Активна събота"

10:24, 29 авг 15 / Спорт 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уроци по борба, стрелба с лък, народни хора, тае бо, кик бокс и зумба тренировки са част от спортната инициатива „Активна събота", която се провежда днес в Сливен. Денят е посветен на активния начин на живот и всички събития в Градската градина и на крепостта "Туида" ще бъдат безплатни. 

Всички желаещи имат възможност за един час напълно безплатно да се включат в разнообразните и  открити тренировки.

Сред гостите на "Туида" са алпинистът Атанас Скатов, Динко Георгиев - бронзов медалист от световно първенство по натурален културизъм в Дубай 2015 и др. Ще има уроци по борба, стрелба с лък, народни хора и спортни игри.

В Градската градина безплатните занимания са в  различни зони с  уроци по зумба, тае бо, кик бокс, ориентиране и др. занимания за посетители от различни възрасти и хора от различни етнографски области. 

 Идеята е хората да се раздвижат в приятна обстановка на открито.. Проявата "Активна събота" се провежда по инициатива на сдружение „BG Бъди активен", част от проект на иновативната платформа „Wake Your Body". Тя включва безплатни инициативи, свързани със спорт и физическа активност през цялата година. Целта е чрез тях да се насърчи участието на широк кръг хора в спортни събития и активности, без значение от възраст, пол и физически умения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама