Legion Run в София

09:43, 29 авг 15 25 663 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Legion Run е много повече от просто бягане или състезание, твърдят организаторите на събитието, което ще се проведе днес в столицата. Legion Run е изпитание и за духа, и за тялото. Всеки от участниците ще се срещне с препятствия от кал, огън и бодлива тел, а всяко от изпитанията ще кали духа и тялото на екстремистите, които са се записали за участие.

Повече от 3,5 милиона души участваха по трасетата с препятствия в целия свят в рамките само на 3 години. Нищо не се е развивало толкова бързо в сферата на спорта, твърдят организаторите.В зависимост от мащаба на събитието групи от 200 – 250 души стартират на всеки 15 минути. Първата вълна за деня включва т.нар. състезателна група и е запазена за онези, които предпочитат да се състезават срещу другите, вместо срещу себе си. Ето и посланието на организаторите в София:

„Това е преживяване за цял живот. Всеки участва по различни причини, но всички завършват по един и същ начин – "променени".

Това не е състезание, ние дори не засичаме времето ви. Legion Run е за изправяне пред личните предизвикателства и тръпката на това да си докажеш, че можеш. Но преди всичко е свързано със забавление".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама