Сузана Николова: Пловдив се управлява хищнически

15:24, 27 авг 15 / Любопитно 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Пловдив се управлява хищнически", заяви изпълнителният директор на "Свободна зона – Пловдив" Сузана Николова по време на Общинската сесия в Града под тепетата днес.

След като не получи думата по време на заседанието на местния парламент, Николова атакува кмета на Пловдив Иван Тотев с изявление пред медиите.

"Пловдивчани не заслужават такъв кмет", каза Сузана. Тя заяви, че Иван Тотев няма заслуга за това, че Пловдив е избран за Европейска столица на културата през 2019 г.

Николова добави, че докато той е бил областен управител, а тя зам.-председател на Общинския съвет, Тотев е забранил на членовете на ГЕРБ да присъстват на събитията на Славчо Атанасов.

"Каза ни, че София ще е Европейска столица", допълни Сузана.

Припомняме, че на сесия на Общинския съвет в Пловдив мина предложението машинният инженер Лабуза и влаковият диспечер Атанасов да заемат местата на досегашните председатели – Никола Папазов и Сузана Николова. Атанасов и Лабуза трябваше да бъдат утвърдени на поста председател на борда на директорите и изпълнителен директор на борда на директорите на миналото през юли общо събрание. Тогава обаче не се е стигнало до това. На насроченото на 18 септември т.г. ново общо събрание ще стане ясно дали Николова и Папазов ще бъдат заменени от новопредложените лица.

Минути след изявлението на Сузана Николова кметът Тотев отговори на нападките й с думите: "Чудех се още какви простотии ще измислят до изборите".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама