Автопортрети ще рисуват в „Лятната работилница за въображение“ в Добрич

08:22, 27 авг 15 / Култура 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес от 10,30 ч. в Художествената галерия в Добрич ще се състои заключително занимание в „Лятната работилница за въображение“, на което децата ще рисуват на Стената автопортрети. 

За поредна година галерията е любимо място  за детско творчество през летните дни. „Лятната работилница за въображение“ заработи на първи юни - деня на детето, с празнично занимание, посветено на Малкия принц и рисунките на Егзюпери.

На една от стените  в Работилница за  въображение малките художници цяло лято редиха своите  творби, с които участваха в обявения конкурс на тема „Моето лято в галерията‘‘. Той беше обявен в началото на лятото, за да могат децата да споделят свойте впечатления от посещенията си в галерията, а също да бъдат поощрени  усилията на тези , които редовно посещават заниманията и рисуват с увлечение.

Изложбата с наградените рисунки в Работилницата за въображение ще бъде открита на 28 август от 10.30 ч. Слайдшоу ще припомня моменти от приятните преживявания в света на изобразителното изкуство. Екипът е подготвил изненади за всички деца, които цяло лято изпълват със слънчево настроение залите на галерията

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама