„Движение 21” вече с 8 клуба във Великотърновска област

16:26, 25 авг 15 / Политика 25 518 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Политическа партия "Движение 21" учреди преди дни клубове в Елена и Полски Тръмбеш, с което организаците в област Велико Търново вече са 8. Три са клубовете в старата столица и по един в Лясковец, Свищов и Горна Оряховица. Клубът на „Движение 21” в железничарския град е и с нов председател – Ивайло Иванов.  

Председатели  на двата  нови клуба в Елена и Полски Тръмбеш са магистърът по икономика и успешен бизнесмен Петко Иванов и бизнесдамата Ваня Тодорова. Предстои учредяването на клуб в град Павликени, каза председателят на „Движение 21” във Велико Търново Мирослав Антонов.  Партията ще се яви със самостоятелни листи във всички общини на областта на местните избори през октомври, допълни още Антонов.

До края на тази седмица „Движение 21” събира подписи за регистрация в ЦИК, а до 15-ти септември ще станат ясни и имената на кандидатите за общински съветници по места. Огромен интерес към инициативата „Посочи проблем в Горна Оряховица” отчита клуба в железничарския град. Кампанията има за цел да провокира гражданите и те сами да посочат проблемите в своя град.

Будни горнооряховчани  поставиха много въпроси, свързани с организацията на движението по улиците в града, интересуваха се докъде е стигнал проекта за облагородяването на Божур поляна и даваха своите мнения за развитието на общината в специално създадената страница на кампанията във Facebook.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама