Представиха и в Плевен младежкия конкурс за есе на СДС

13:40, 25 авг 15 / Политика 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Плевен бе поредният град, в който днес бе представен конкурсът за есе, организиран от младежката структура на СДС. Това се случи в пресклуба на БТА като за инициативата разказаха Цветан Мичев, председател на МСДС в Плевен, Стоян Янев, зам.-председател на СДС – Русе и Милан Николов, организационен секретар на СДС – Русе.

Конкурсът, който предизвиква младите хора в България, е на тема "СДС - 25 години по сините стъпки. Демократичната промяна и дясната перспектива пред Република България".

Участие могат да вземат младежи до 29-годишна възраст, с интереси към политиката и желание да изразят своите идеи и виждане за днешните политически процеси и за възможностите и предизвикателствата пред тях да участват, чрез партия като СДС, в управлението на страната ни. Петчленно жури, с председател лидерът на СДС Божидар Лукарски, ще определи наградените текстове. Есето трябва да е до 3 машинописни страници.

Участниците могат да изпращат своите на творби на Фейсбук страницата на инициативата - МСДС - "По сините стъпки" - https://www.facebook.com/msdssofia и на e-mail: [email protected]. Крайният срок е 15 септември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама