Кметът на Асеновград получи плакет от Сдружение "Български ултрамаратони"

13:16, 25 авг 15 / Спорт 25 544 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Община Асеновград Емил Караиванов получи плакет в знак на признателност от председателя на Сдружение "Български ултрамаратони" Николай Марангозов, съобщиха от общинската администрация.

Чрез специалния приз, организаторите на "Персенк Ултра", "Орехово Ултра" и "Крос Асеновград" 2015 благодарят на Емил Караиванов за съдействието и подкрепата при провеждането на българските ултрамаратони в Родопи планина и утвърждаването на Асеновград като домакин на най-престижните високопланински бягания в България. Николай Марангозов и Емил Караиванов си пожелаха двойно повече състезатели догодина и популяризиране на съвместната инициатива.

Община Асеновград за трета поредна година бе домакин на едно от най-престижните международни спортни събития за общността на състезателите по бягане в България, провеждащо се в сърцето на Родопи планина – "Персенк Ултра".

В деня на равносметка след ултрамаратона благодарности получиха всички участници, намерили кураж в себе си, за да застанат на старта, въпреки лошото време, всички финалисти за невероятното мъжество и сила на духа и десетките доброволци по подкрепителните пунктове, които се грижеха непрекъснато за участниците по време на състезанието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама