Турски ТИР премаза човек на бул. "България" в Русе

09:59, 25 авг 15 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ТИР е премазал човек на булевард "България" в Русе, научи Topnovini.bg.

Информацията бе потвърдена от Областната дирекция на МВР, откъдето уточниха, че сигнал за инцидента е подаден тази сутрин в 7:32 часа.

На местопроизшествието срещу бензиностанция "Лукойл" са изпратени полицейски екипи, а впоследствие и дежурна оперативна група за извършване на оглед на мястото на инцидента. Според първоначалната информация влекач “МАН” с турска регистрация, с полуремарке, управляван от 43-годишен мъж, турски гражданин е прегазил човек, който е загинал на място.

Самоличността на починалия се установява. Провежда се оглед на мястото на инцидента.

Движението в района по бул. "България" в платното в посока изхода от града към София не е спряно, регулира се от полицията в едната лента.

Това е поредна катастрофа по булеварда, който продължава да е част от европейското трасе Е-85 и да поема основния трафик от София и южната граница на България към Румъния. Във връзка със стартиралия ремонт на румънската страна на Дунав мост 1 задръстванията по него са ежедневие.

Въпреки това той продължава да е без документи за собственост и разрешение за ползване, а министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова заяви при посещението си в Русе през юли, че на този етап не вижда обозрима възможност това да се случи скоро.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама