Дет и траш метъл инвазия от Чили, Бразилия и Швейцария в Русе (видео)

19:34, 23 авг 15 / Култура 25 575 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Същинска чуждестранна инвазия ще зарадва феновете на твърдите метални звуци в Русе след седмица. Траш и дет метъл от Чили, Бразилия и Швейцария ще звучи в "Legacy" от 19 ч. на 30 август.

"Nuclear", "Nervo Chaos" и "Bloodlost" на практика са поредните чуждестранни гости, които са включили метъл бара на улица "Велес" 2 в европейското си турне.

"Nuclear" идват от столицата на Чили Сантяго. Групата е с това име от 2003, но всъщност е наследник на формираната през 1995 г."Escoria". Именно бившите членове на тази банда Себастиан Пуенте, Франсиско Хаусман и Пунто Суди създават "Nuclear" заедно с Роберто Бариа и Матиас Леонисио. Те залагат на откровен траш, вдъхновени от най-доброто от 80-те години на миналия век от този стил и олд скуул пънка и дет метъла по това време.

Бразилците "Nervo Chaos" пък гостуват в Русе за втори път. Представителите на страната-домакин на последното Световно първенство по футбол бяха отново в "Legacy" ден след откриването на надпреварата на петък 13-ти юни 2014 г. Групата е създадена през 1996 г. с идеята да раздроби бариерите на дет метъла и хардкора. Лауро, Чери, Фелипе и Еду от Сао Пауло не се притесняват от живите изпълнения пред публика, като са споделяли една сцена с легендите на жанра Venom, Cannibal Corpse, Napalm Death, Kreator, Biohazard, DRI, Mayhem, The Exploited, Carcass и много други.

"Bloodlost" идват от Сион, Швейцария. Те се събират през 2005 г. В момента групата е в състав Тико (китара и вокали), Нико (барабани), Лайнъл (бас) и Норгрим (китара). Те са с два албума, като още след първия стартират европейско турне през 2009 г., когато подгряват легендите Destruction и Napalm Death.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама