Милена Колева се включи в "Пловдив бяга", иска младите хора да спортуват повече

16:34, 23 авг 15 / Политика 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът на БСП за кмет на пловдивския район "Западен" - инж. Милена Колева, се включи в традиционната неделна инициатива "Пловдив бяга", провеждаща се всяка неделя от 9 часа на Гребната база.

По покана на организаторите младата дама взе участие в бягането на дистанция 2 километра.

Преди старта тя сподели, че спортът е начин на живот за нея от много години. Редовните тренировки й помагат не само да се справя със стреса и напрежението в ежедневието, но и да бъде в добра физическа форма.

"Спортът е дисциплина и ни учи на работа в екип – две качества, които са много полезни във всяка една сфера на живота", коментира Колева и призова пловдивчани да спортуват и особено подрастващите да бъдат физически активни, защото здравият дух заслужава здравото тяло.

В кампанията си Милена Колева предвижда да проведе няколко спортни мероприятия, насочени към младите пловдивчани от "Западен".

"В нашият район имаме подходящи условия за спорт – Гребния канал, спортните игрища в парк "Отдих  и култура", парковете. Нека с общи усилия да изкараме децата и младежите от затворените стаи с компютри и телевизия и да ги стимулираме да открият своя спорт. За да имаме едно здраво и щастливо поколение, на което да осигурим и  по-доброто бъдеще", посочи тя и обеща на любезните и усмихнати домакини от СНЦ "Пловдив бяга" да се включва във всяко неделно бягане, когато ангажиментите й го позволяват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама