Възпитаничка на Хуманитарната гимназия грабна короната на Мис Варна

14:47, 23 авг 15 / Любопитно 25 503 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Марина Димитрова е името на новата носителка на титлата "Мис Варна". Тя е на 19 години и е възпитаник на Националната гимназия по хуманитарни науки и изкуства "Епископ Константин Преславски" в морската столица.

"Изключително съм щастлива, че журито се спря на мен. Вълнувам се много", каза за yep.bg Марина минути след като получи короната от Жаклина Братанова. Хобито на Димитрова са танците, иначе мечтае за филмова кариера. Марина Димитрова ще представя Варна в шоуто "Мис България" в края на годината.

Общо 24 момичета взеха участие в модния спектакъл. Подгласнички на Димитрова станаха Илона Минчева, Луси Димитрова и Стела Смолецова. 18-годишната Персиана Игнатова бе избрана за "Мис Медия" от присъстващите журналисти от регионални и национални средства за масово осведомяване. 19-годишната Цветелина Александрова събра най-голям вот в електронното гласуване и получи отличието "Мис Интернет". Много други момичета си тръгнаха с поощрителни награди.

Повече от 4 месеца специалисти подготвяха грандиозното събитие. Колекциите, с които участничките дефилираха в трите тура, бяха специално изработени за конкурса от талантливите дизайнери Весела Василева, Антоанета Кисимова и Стойка Хаджиева-Новкова. Обувките също са правени по поръчка.

Зрителите и гостите на "Мис Варна 2015" се насладиха на красиво светлинно шоу и ефектна водна сцена. Уникалната хореография на Диди Янкова, ефектният стайлинг, както и нестандартните декори и аксесоари, потопиха присъстващите в една невероятна атмосфера.

Водещ на "Мис Варна 2015" бе популярният актьор Филип Аврамов - Фицата, а трупата на Нешка Робева - "Нешънъл арт", и танцова формация "Вакали" предизвикаха истински фурор с изпълненията си. На събитието присъстваха над 800 гости.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама