Изложение "Доверете се на българското" ще се проведе в Русе

14:40, 22 авг 15 25 839 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Българската търговско-промишлена палата (БТПП), съвместно с Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) и Общината организират търговско изложение „Доверете се на българското”, съобщават от РТИК. То ще се проведе от 7 до 12 септември на площад Света Троица.

Участие в него ще вземат производители, търговци, предприемачи и водещи български фирми, които предлагат различни местни продукти в най-различни области, като храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, детски артикули, стоки за бита и др.

За да се постигне добро и престижно представяне на българската продукция, подбора на фирмите за участие ще бъде прецизиран, категорични са организаторите. Всяка компания, подписала заявка-договор, ще подпише и Декларация, гарантираща, че изложените артикули са произведени в България.

Целта на търговското изложение е да събере на едно място само български производители и търговци, да им даде възможност за подробно представяне на фирмата си и експертна презентация на продуктите си, както и да предостави възможност за директна среща на бизнеса с потребителите.

Крайният срок за регистрация е 28 август. Всички желаещи могат се обръщат директно към основния организатор БТПП. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама